Radnički ubedljiv protiv Voždovca, Mladost bolja od Javora

Fudbaleri Radničkog iz Niša ubedljivo su savladali Voždovac 3:0 u utakmici 2. kola plej-ofa Superlige, dok je Mladost iz Lučana u komšijskom derbiju slavila protiv Javora u Ivanjici 1:0.

Lazar Arsić je doveo Nišlije u vođstvo u 15. minutu utakmice, a mrežu gostiju su zatresili Aleksandar Jovanović u 47, kao i Andrija Apostolović u 90.

Radnički sada ima 25 bodova, dok Voždovac ima dva manje.

Mladost je golom Milana Bojovića u 51. minutu savladala Javor u gostima.

Javor ima 22 boda, dok je Mladost pobedom u Ivanjici došla do 30.

Fudbaleri Metalca pobedili su Bačku sa 2:1 na svom stadionu.Metalac je vodio na poluvremenu golom Miloša Mijića iz penala u 38. minutu, a u 71. je izjednačio Damir Čeković.

Pobedu Metalcu doneo je Branislav Tomić u 88. minutu.

Metalac je šesti na tabeli plej-aut grupe sa 17 bodova, koliko ima i petoplasirana Bačka, četiri više od Novog Pazara, a pet od Borca, koji su u zoni ispadanja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи