Barselona bez Nejmara protiv Reala

Fudbaler Barselone Nejmar propustiće veliki derbi protiv Real Madrida zbog neizvesnosti oko ishoda žalbe na njegovu suspenziju.

Nejmar je suspendovan na dve utakmice pošto je posle drugog žutog kartona, pri izlasku sa terena ironično aplaudirao glavnom sudiji, u meču protiv Malage 8. aprila. Ta kazna je dodata na jednu utakmicu suspenzije koju je Brazilac automatski dobio zbog isključenja. Nejmar je pauzirao jedan meč.

Barselona je preduzela sve pravne mere kako bi Nejmar stekao pravo da igra večeras na stadionu "Santjago Bernabeu", ali ga trener Luis Enrike ipak nije uvrstio u tim pošto do jutros nije doneta odluka o žalbi. Fudbalski savez Španije je prošle nedelje odbio prvu žalbu Barselone, ali je taj klub pokušao da umanji suspenziju svom napadaču i preko lokalnog sportskog suda.

Barselona je u današnjem saopštenju kritikovala sud što nije doneo odluku na vreme. Sud je juče naveo da još nije imao priliku da razmotri žalbu i da to ne znači da Nejmar može da igra.

Barselona u večerašnjoj utakmici, od 20.45, neće moći da računa na od ranije povređene Rafinju i Aleiša Vidala.

Real pokušava da osvoji prvu titulu od 2012. godine, a u timu bi mogao da bude Garet Bejl, koji se oporavio od povrede mišića. Real u utakmicu ulazi sa prvog mesta na tabeli, sa tri boda više, ali i utakmicom manje od Barselone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се