Leonardo čestitao timu, Tavamba oseća veliku satisfakciju

Fudbaler Partizana i dvostruki strelac u pobedi nad Crvenom zvezdom Leonardo izjavio da je ceo tim zaslužio čestitke za trijumf.

"Velika, velika pobeda. Svi su zaslužili čestitke, svi igrači. Velika pobeda za igrače, navijače i ceo klub. Od dva gola koja sam dao, mislim da je ovaj prvi bio lepši", rekao je Leonardo.

Partizan je pobedio 3:1. Novinari su pitali Brazilca da li misli da je njegov tim zaslužio titulu, jer je u tri derbija ove sezone osvojio sedam bodova, ali on nije direktno odgovorio na pitanje.

"Ako igrači nastave ovako da igraju i da se ponašaju, mislim da je titula blizu. Svi znaju da Zvezda teško gubi bodove, pa je tako i sad. Dok ima nade, nadamo se", rekao je Leonardo.

Posle utakmice je došlo do koškanja u tunelu.

"Treba znati ponašati se i u pobedi i u porazu. Neki igrači Zvezde nisu znali da prihvate poraz i to je to. Sve je počelo posle izjednačujućeg gola kada je Kanga otišao do klupe i gestikulirao. Ali stvari koje se dešavaju na terenu treba da ostanu na terenu i to je to", rekao je Leonardo.

Leandre Tavamba je postigao svoj prvi gol za Partizan, i to kada je bio strelac za 2:1.

"Vrlo sam radostan, ne samo zato što smo pobedili nego i jer smo i igrali fudbal koji je bio stvarno dobar. Sada smo blizu Zvezde i nadam se da ćemo nastaviti da se borimo za titulu", rekao je Tavamba. On je kazao da mu gol predstavlja veliku satisfakciju i da mu je posebno drago što je to bilo u derbiju.

"Gol je velika satisfakcija jer već nekoliko utakmica igram vrlo dobro, ali se nisam upisivao u strelce. Teško je to, tako da sam vrlo sam srećan što sam uspeo da na derbiju postignem gol, i za tim i za sebe", rekao je Tavamba. On je kazao da se oseća odlično i da se nada da će tim nastaviti ovako da igra.

"Bilo je stvarno važno pobediti, i zbog motivacije i zbog rezultata. Nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone", rekao je Tavamba.

Uroš Đurđević je ocenio da je Partizan dokazao da je najbolja ekipa u zemlji, pogotovo jer je u tri derbija ove sezone dva puta pobedio Zvezdu i jednom igrao nerešeno.

"Jako nam znači, pogotovo za samopouzdanje cele ekipe. To dokazujemo iz utakmice u utakmicu. Pokazali smo da smo najbolja ekipa u Srbiji i da treba da nastavimo do kraja. Imao sam šansu za gol, ali je Filip fantastično reagovao i dokazao je jedan od najboljih golmana u zemlji", rekao je Đurđević. On je do ove utakmice bio najbolji strelac u prvenstvu, ali ga je sada pretekao Leonardo.

"Nije toliko bitno što ja nisam dao gol. Dali su Leo i Tavamba", kratko je rekao Đurđević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи