Junajted ispustio pobedu u Briselu

Fudbaleri Anderlehta i Mančester junajteda odigrali su u Briselu nerešeno 1:1, u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope. Pobede Selte, Ajaksa i Liona.

Gosti iz Engleske poveli su u 37. minutu preko Mktarijana, koji se vrlo dobro snašao u šesnaestercu domćeg tima za 0:1.

Iako je Morinjov tim imao više lopte u svom posedu i, činilo se, kontrolu nad mečom, do pobede ipak nije uspeo da dođe.

Uporni igrači u ljubičastim dresovima se nisu predavali, i to im se isplatilo u 86. minutu, kada je na centaršut Obradovića napadač Dedonker smestio loptu u mrežu nemoćnog De Hee za konačnih 1:1.

Selta je u Vigu pobedila Genk sa 3:2. Gosti su poveli u 10. minutu preko Boetijusa, da bi nebo-plavi preokrenilu preko Sista (15) i Aspasa (18). Treći gol postigao je Gvideti u 38. minutu, ali su gosti u 67. minutu preko Bufela ublažili poraz.

Ajaks je u Amsterdamu lakše nego što je bilo ko očekivao pobedio Šalke - 2:0 (Klasen pogađao u 23. i 52. minutu).

U meču koji je kasnio zbog ulaska navijača na teren, Lion je na svom "Žerlanu" nakon preokreta u finišu pobedio turski Bešiktaš sa 2:1 (Tolisko 83', Morel 85' - Babel 15').

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи