Božović: Najbitnije je da na kraju osvojimo titulu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da protiv Spartaka očekuje tešku utakmicu, kao i da se nada da će njegova ekipa na kraju osvojiti titulu u Super ligi Srbije.

"Očekujemo da ćemo da pobedimo, ali sigurno je da neće biti lako. Bodovi su potrebni i nama i njima, njima zbog plej-of, a nama svi znate zašto. Jesenas su nam u Subotici oduzeli dva boda i dosta su nas namučili. Očekujem tešku utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo i da ćemo ovu sezonu završiti kao prvaci", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda dočekaće u subotu na stadionu "Rajko Mitić" subotički Spartak u 28. kolu Super lige Srbije.

"Imaju dosta nezgodnih igrača. Tu pre svega mislim na Ognjena Mudrinskog, Vladimira Jovovića, Vladimira Torbicu, koji je motor i pokretač ekipe. Želim da iskoristim ovu priliku da mu čestitam na 300 nastupa u dresu Spartaka. Sutra će mu biti 301. Retki su takvi igrači koji su izdržali da igraju ovaj naš fudbal", rekao je Božović.

On je dodao da na utakmici neće moći da računa na povređene Džona Ruisa i Dušana Anđelkovića, kao i da su svi ostali igrači spremni. 

Upitan da li će njegova ekipa pobedom nad Spartakom stvoriti pritisak Partizanu, koji dva i po sata kasnije počine svoj meč protiv Radničkog, Božović je rekao da ne razmišlja o tome.

"Nema potrebe da razmišljam o tome. Naša obaveza je da pobeđujemo i najvažnije je to što mi zavisimo sami od sebe", rekao je trener crveno-belih.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igraće se u suboru od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара