Читај ми!

Menadžer Vojnovića: Lijanko u Torinu zbog Mihajlovića

Novi fudbaler Torina Lijanko Vojnović, Brazilac srpskog porekla, odbio je ponude Juventusa, madridskog Atletika i Volfsburga kako bi sarađivao sa trenerom Sinišom Mihajlovićem. Njegov menadžer Frederiko Moraješ otkrio je da Lijanko smatra da pod Mihajlovićem komandom u Torinu može da ostvari najbolji napredak.

"Istina je da su ga jako želeli Juventus, Atletiko i Volfsburg, pregovarali smo sa njima i posetili njihove trening kampove. Na kraju je izbor pao na Torino, odmah će dobiti šansu. Mislimo da će ga Mihajlović učiniti boljim igračem", rekao je Moraeš za italijanski Tutomerkato.

Lijanko je u Torino prešao iz Sao Paula za šest miliona evra, ali će dodatna tri miliona dobiti Brazilci u slučaju da ispuni određene bonuse.

Taj dvadesetogodišnji štoper, čiji je deda Srbin, odigrao je četiri utakmice za omladinsku reprezentaciju Srbije, ali se kasnije vratio u nacionalni tim Brazila i mladu selekciju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво