Spektakl u Ljutice Bogdana, Zvezda bolja od moskovskog Spartaka

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu moskovski Spartak sa 2:1 u prijateljskoj utakmici.

Spartak je poveo u 25. minutu, strelac je bio Lorenco Melgareho, da bi Gelor Kanga izjednačio u 44. minutu. Pobedu crveno-belima doneo je Nemanja Milić u 65. minutu.

Treneri Crvene zvezde i Spartaka, Miodrag Božović i Masimo Karera, izveli su ono što se mogu smatrati najjačim raspoloživim postavama, pošto su iz timova izostali samo oni igrači koji imaju obaveza sa reprezentacijama svojih zemalja.

Utakmicu je na stadionu "Rajko Mitić" gledalo oko 20.000 ljudi, uz bučnu podršku tokom celog susreta. Na tribinama je bilo više stotina navijača ruskog kluba.

Utakmicu je na stadionu pratio i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Trener beogradskih crveno-belih Miodrag Božović istakao je da je utakmica opravdala očekivanja "naroda koji voli Spartak i Rusiju".

"Rezultatski ne mogu reći da nam je utakmica bila bitna, koliko zbog odnosa Zvezde i Spartaka. Imali smo dobar trening, istrčali smo utakmicu sasvim solidno. Dobro je što smo pobedili, to je uvek bolje nego da čovek igra nerešeno ili izgubi. Atmosfera je bila izvanredna, a utakmica je opravdala očekivanja ovog naroda koji voli Spartak i Rusiju", rekao je Božović.

"Zasluženo smo pobedili. Znam da će kritičari da pričaju da je Spartak došao bez devet reprezentativaca, ali to je ozbiljna ekipa koja u svom sastavu ima dosta dobrih igrača", zaključio je Božović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи