Spektakl na Marakani, Zvezda dočekuje moskovski Spartak

Fudbalski klub Crvena zvezda ugostiće od 18 časova bratsku ekipu Spartaka iz Moskve, u prijateljskom meču na najvećem srpskom stadionu.

Ekipe koje imaju dobre odnose, a čiji su navijači pobratimljeni, odigraće revijalni prijateljski meč na stadionu "Rajko Mitić".

Kako se moglo i pretpostaviti, ruski tim će na ovom gostovanju pratiti i nekoliko stotina navijača iz grupe "Fratrija", koja ima sjajne odnose sa beogradskim "Delijama".

Na drugoj strani, i igrači očekuju dobar meč:

"Jako je lepo što će se odigrati ova prijateljska utakmica, pre svega zbog navijača. I našim i njihovim pristalicama će ovo biti lepa prilika da se okupe i uživaju u fudbalu i u navijanju, a i nama će mnogo značiti da odmerimo snage sa tako jakom ekipom i da održavamo prijateljske odnose. Sigurno će u subotu biti svojevrstan praznik za sve zvezdaše", poručujue povratnik Nenad Milijaš.

Istina, oba tima će nastupiti bez svojih reprzentativaca (Spartak ih ima čak 12). Očekuje se da meču prisustvuje i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Poslednji meč moskovski i beogradski crveno-beli odigrali su 5. septembra 2014. godine u Moskvi, na otvaranju stadiona "Otkritije arena", i tada je bilo 1:1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се