Matić: Pokazali smo zube, bodove smo osvojili srcem

Fudbaler Srbije Nemanja Matić rekao je da je njegova reprezentacija "pokazala zube" u Tbilisiju i srcem pobedila Gruziju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Pokazali smo zube. Na ovakvom terenu se ne uzimaju bodovi kroz igru, već samo srcem. Veoma smo zadovoljni sa tri boda. Spremni čekamo sledeću utakmicu, možda i najvažniju u ovim kvalifikacijama", rekao je Matić novinarima u Tbilisiju.

Srbija je ostvarila treći trijumf u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u petak posle preokreta pobedila Gruziju sa 3:1 i tako izbila na prvo mesto Grupe D.
Matić je naveo da je njegova ekipa igrala slabo i neorganizovano u prvom poluvremenu, ali da je u nastavku sve došlo na svoje.

"Prvo poluvreme smo igrali veoma slabo, malo neorganizovano. Slabije smo se branili, a oni su iskoristili našu grešku. Imali smo sreće da ne primimo još jedan. Bili su bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Imao sam osećaj da možemo da se vratimo, samo je bilo potrebno da spustimo loptu. Ona nije slušala, tehnički nismo bili na nivou", kazao je vezni fudbaler Čelsija.

On je istakao da mu nije žao što naredna utakmica protiv Velsa nije uskoro, već tek u junu i pozvao je publiku da pruži podršku reprezentaciji na tom susretu, koji će biti igran u Beogradu.

"Treba dobro da se odmorimo i spremimo za Vels. Pozivam sve ljude jer nas čeka najvažnija utakmica. Do sada je utakmica protiv Gruzije bila najvažnija jer je bila sledeća, ali duel sa Velsom je svakako najvažniji u kvalifikacijama. Ako pobedimo, mislim da smo veoma blizu Rusije", rekao je Matić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво