Читај ми!

Grizman: Barselona ili Real? Zašto da ne...

Najbolji fudbaler madridskog Atletika Antoan Grizman priznao je da bi voleo jednog dana da pređe u redove gradskog rivala Reala ili Barselonu.

"Odlazak u Barselonu ili Real? Zašto da ne... Ostvario bih san da zaigram za jedan od ta dva velika kluba. Isto tako mislim i za Bajern ili nekoliko engleskih klubova. Ipak, sada ne vidim sebe van Španije", rekao je Grizman za francuski L'Ekip.

Francuski golgeter ističe da nije spreman da ode iz Španije, pre svega zbog klimatskih uslova i života u toj zemlji.

"Mogu sebe da zamislim u Barseloni ili Realu, a ne izvan Španije jer volim ovdašnju klimu i sunce. Srećan sam privatnim životom", poručio je Grizman.

Ovaj 26-godišnji fudbaler, kojem je baš danas rođendan, igra treću sezonu na Visente Kalderonu, ali po svemu sudeći nema nameru da igra i četvrtu i tako odbaci bogate ponude većih klubova.

Grizman će na leto biti na "slatkim mukama" jer će moći da bira između Reala, Barselone, Pari Sen Žermena, Mančester Junajteda...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара