Читај ми!

Ivanović i Matić: Meč u Gruziji mogao bi da bude preloman

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

"Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove", rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima, svi uslovno rečeno favoriti računaju sa maksimalnim brojem bodova protiv Moldavije i Gruzije.

"Ovom utakmicom možemo da završimo dobar deo posla. Poznajem njihov tim, biće teško. Ne volim da pričam o tome i govorim da smo favoriti. Ako jesmo, na terenu moramo da pokažemo. Meč nam donosi mnogo i moramo da iskoristimo takvu šansu", poručio je defanzivac Zenita.

Matić, doskorašnji Ivanovićev klupski drug u Čelsiju, istakao je da pobeda u Gruziji neće izmaći ukoliko ekipa bude ponovila dobre elemente igre iz Velsa.

"Nikada ne idemo na remi, ko god da je protivnik. Naravno, ne znači da ćemo se plasirati ako pobedimo, ima još da se igra, ali ovo bi mogla da bude prelomna utakmica", bio je jasan Matić i dodao da prija kada čuje da se za njega interesuje Barselona, ali da je u potpunosti koncentrisan na obaveze u Čelsiju i borbu za titulu u Premijer ligi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара