Читај ми!

Muslin: Idemo u Gruziju po tri boda

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama.

"Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv 'malih' i drugih. Mi smo i u Velsu išli na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima, Gruzini su u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija.

"Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji", istakao je Muslin uz konstataciju da je zadovoljan formom igrača i da će ostati dosledan formaciji.

On je otkrio da je Fifa odobrila Aleksandru Prijoviću iz solunskog PAOK-a da zaigra za Srbiju i da će dobiti poziv kada se oporavi od povrede.

Srbije posle četiri odigrana kola u D grupi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji zauzima drugo mesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzini peti sa dva osvojena boda.

Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво