Читај ми!

Nikolić: Osećam se glupo i poniženo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da je ispao naivan što je mislio da sudije neće odlučiti derbi, nakon što je Crvenoj zvezdi priznat neregularan pogodak u 153. večitom derbiju (1:1).

"Osećam se jako glupo, možda reči nisu akademske, ali tako je. U najavi utakmice rekao sam da sudije neće odlučiti, ali sam se prevario, naivno sam verovao. Ponižen sam... Ako želimo dobro našem napaćenom fudbalu, izgleda da sam naivan jer mislim da fudbal može da bude bolji. Verovao sam u kvalitet i poštenje određenih ljudi...", rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On smatra da je, Partizan, na osnovu statistike možda zaslužio i više od remija.

"Postigli smo gol, možda mogli još jedan, statistički gledano. Imali smo mnogo više kornera, 9:4 bilo je u udarcima na gol, posed lopte je bio izjednačen... Možda smo bili malo bliži pobedi", rekao je Nikolić, zahvalivši se ljudima iz Crvene zvezde na gostoprimstvu.

Nikolić naglašava da bi šampionska trka morala da se odluči na sportski način, a ne ljudi koji nisu previše bitni u igri, aludirajući na sudije.

"Čestitao bih svojim igračima na volji, karakteru i htenju. Ima još dosta da se igra. Samo bi bilo dobro da titulu odlučuje sportski faktor, pa makar i Vojvodina bila šampion. Nisu nam potrebna saopštenja, svako treba da radi svoj posao", zaključio je Nikolić.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи