Читај ми!

Mađari grade stadion u Bačkoj Topoli

Fudbalska infrastruktura u Srbiji uskoro će biti poboljšana za novi stadion i savremene prateće objekte Fudbalske Akademije u Bačkoj Topoli, koja se gradi zahvaljujući donaciji Fudbalskog saveza Mađarske u iznosu od 9,5 miliona evra. Kako je saopšteno iz kluba TSC Bačka Topola (nekadašnji AIK), člana srpske lige, kome je namenjena donacija, Akademija će biti prilika da se razvijaju mladi fudbaleri.

Vlasnik glavnog sponzora TSC Bačka Topola, kompanije SAT-TRAKT i član Izvršnog odbora FSS Janoš Žemberi istakao je da će Fudbalska akademija biti centralno mesto za dalju popularizaciju fudbala u Bačkoj.

"Sredstva od donacije koristiće se za izgradnju centralnog terena Akademije u Bačkoj Topoli. To će biti novi stadion, kao i prateći objekti koji će ispunjavati visoke standarde i zahteve današnjeg fudbala, rekao je Žemberi.

U Akademiji će biti potpuno opremljena teretana, sauna, kao i soba za merenje opterećenja igrača. Biće izgrađena i četiri pomoćna terena, od kojih će tri biti sa veštačkom travom, a jedan će tokom zime biti pokriven.

Planirano je da svi radovi na objektima Fudbalske akademije u Bačkoj Topoli budu završeni u roku od dve godine.

U Bačkoj Topoli su ponikli mnogi poznati fudbaleri, poput Zvezdana Terzića, Zlatka Krmpotića, Nikole Žigića, Andrije Kaluđerovića i trenutno najboljeg srpskog igrača Dušana Tadića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво