Mitrović: Benitez me promenio

Reprezentativac Srbije i fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović tvrdi da je mnogo naučio iz grešaka koje je pravio prethodnih godina i da je sada znatno smireniji, pre svega zahvaljujući Rafaelu Benitezu.

Mitrović je imao dosta problema da obuzda temperament i agresivnost, što ga je u Premijer ligi koštalo nekoliko crvenih kartona, ali sada priznaje da se promenio, uz pomoć Rafe Beniteza.

"Sada sam drugačiji i mnogo smireniji na terenu. Bio sam previše agresivan i često isključivan zbog toga. Prošle sezone sam pravio glupe stvari, ali sada sam miran", rekao je Mitrović za Skaj sport.

Mitrović je uveren da će iskoristiti šansu u narednih mesec dana, kada će predvoditi napad "svraka", zbog povrede prvog strelca Dvajta Gejla.

"Znao sam da ću dobiti šansu i uradiću sve da je iskoristim. Bio sam deo tima koji je ispao prošle godine i osećam se odgovornim da ispravim stvari. Njukasl mora da igra u Premijer ligi i moj cilj je da mu to obezbedim golovima", poručio je reprezentativac Srbije.

Njukasl je trenutno drugi na tabeli Čempionšipa, samo bod iza Brajtona, a Mitrović je postigao do sada četiri gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво