Ibrahimović: Ja sam životinja, ja sam lav!

Zlatanu Ibrahimoviću skromnost nije svojstvena (zašto bi i bila, reći će verovatno njegovi fanovi). Nakon što je sam "pogurao" Mančester junajted ka trofeju u Liga Kupu, Šveđanin je rekao "da se oseća kao lav".

Popularni Ibra je postigao dva gola, od kojih je pobedonosni dao tri minuta pre kraja meča. On je postigao 26 golova u svim takmičenjima ove sezone, igrajući na 38 mečeva.

Naravno, prave borbe tek predstoje za Junajted – napad na trofej u FA kupu, Ligi Evrope i borba za jedno od četiri mesta u Premijer ligi.

"Osećam se sveže. Osećam se dobro. Osećam se kao životinja", rekao je Ibrahimović, ali nije stao na tome...

"Ja sam životinja. Osećam se kao lav. Lav je rođen kao lav."

Ibrahimović je istakao da je u dobroj formi zato što trenira jako.

"Imam cilj svake sezone i on je uvek najveći. Moram da treniram naporno da bih do njih i stigao. Tako postižem ono što postižem."

"Ja sam stara škola. Trenirate jako i onda dobijete ono što se dobija posle jakog rada i treninga", rekao je Ibrahimović i naglasio da neće karijeru završiti u Kini ili Sjedinjenim Američkim Državama.

"Zaustaviću se dok sam na vrhu."

"Neću odigrati nijedan meč samo zato što sam Ibrahimović. Ako ne igram dobro, ako ne donosim rezultate, neću igrati. Neću da budem kao oni igrači koji igraju jer su imali dobre karijere i ime koje uz to ide i sada igraju samo zbog toga. Igraću samo dok donosim rezultate", zaključio je Ibrahimović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи