"Nindža" razbio Inter, Milan i Lacio penalima do bodova

U derbiju 26. kola Serije A, Roma savladala Inter sa 3:1. Dva neverovatna gola postigao je Rađa Naingolan. Fudbaleri Lacija i Milana zabeležili su minimalne pobede, i to golovima iz penala.

Roma, koja je u derbiju bila daleko bolji tim, do prednosti je stigla golom Rađe Naingolana u 12. minutu, da bi isti igrač u 56. povisio na 2:0.

Inter je uspeo da smanji zaostatak preko Maura Ikardija u 81, ali je sve nedoumice oko pobednika razrešio Dijego Peroti iz jedanaesterca pet minuta pre kraja meča.

Rimski klub je ovom pobedom zadržao priključak za Juventusom koji na liderskom mestu ima 66 bodova, sedam više od drugoplasirane "vučice", dok je Inter šesti sa 48.

Lacio je do pobede u meču sa Udinezeom došao golom Ćira Imobilea u 71. minutu, iz penala koji je dosuđen zbog igranja rukom.

Milan je pobedio u gostima Sasuolo 1:0, takođe iz penala, koji je dosuđen u 22. minutu, i koji je izazvao burnu reakciju domaćih igrača i publike

Karlos Baka je postigao gol, ali je delovalo kao da to nije ispravno uradio, pošto je imao dva kontakta sa loptom. Isti igrač je ponovo zatresao mrežu, u 42. minutu, ali gol nije priznat zbog ofsajda.

Lacio sada ima 50 bodova i nalazi se na petom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu. Inter ima dva boda manje, a on kasnije danas igra protiv drugoplasirane Rome. Milan ima 47 bodova i trenutno je sedmi.

U ostalim današnjim mečevima, Kjevo je pobedio "fenjeraša" Peskaru 2:0 i tako zadržao 11. mesto na tabeli. Kaljari je posle preokreta u gostima pobedio pretposlednji Krotone 2:1, iako je domaćin u finišu meča imao nekoliko dobrih prilika.

Đenova i Bolonja su odigrali nerešeno 1:1, a istim rezultatom se završio meč na Siciliji, Palermo – Sampdorija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво