Napoli sve dalje od Juventusa

Fudbaleri Atalante pobedili su Napoli u gostima sa 2:0, u derbiju 26. kola italijanske Serije A, dok je Juventus na svom terenu savladao Empoli istim rezultatom.

Dvostruki strelac u iznenađujućoj pobedi tima iz Bergama bio je Matija Kaldara u 28. i 70. minutu.

Napoliju nije pomoglo ni to što je od 67. minuta imao igrača više, posle drugog žutog kartona i isključenja Frenka Kesije.

Atalanta je vezala četvrtu pobedu i ostala je na četvrtom mestu sa 51 bodom, tri manje od trećeplasiranog Napolija.

Juventus je sa 2:0 savladao ekipu Empolija i sada ima deset bodova više od drugoplasirane Rome, koja svoj meč 26. kola igra u nedelju protiv Intera.

"Stara dama" došla je do prednosti u 52.minutu autogolom Skorupskog, dok je konačan rezultat postavio Aleks Sandro u 65. minutu susreta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво