Nikolić: Nonšalancija i egoizam mogli da nas koštaju

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan igrom u pobedi nad Borcem, ali i da mu smetaju "nonšalancija i egoizam" u završnici napada.

"Zadovoljan sam kako smo igrali, mislim da je ovo bila jedna od boljih partija. Potpuno smo kontrolisali u prvom poluvremenu i u većem delu drugog. Nisam zadovoljan nonšalancijom i egoizmom u završnici napada jer smo promašivali zicere. Time smo doveli da utakmica bude neizvesna", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio Borac sa 2:1 i ostao na šest bodova prednosti u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu pred "večiti" derbi.

"Po svemu viđenom na terenu, trebalo je da bude potpuno rešeno do 60-65. minuta. To je dobra opomena pred naredno kolo, ali i pred sledeće utakmice. Ne smeju da nam se ponavljaju takve stvari. Moramo da igramo svih 90 minuta, bez potcenjivanja sebe, saigrača, publike, a pre svega protivnika", kazao je Nikolić.

On je naveo da je srećan zbog nastupa strelca prvog gola Nebojše Kosovića.

"Sam sebi je dao najlepši poklon za rođendan i pokazao igračima iz svoje generacije kako se koristi prilika", dodao je trener Partizana.

Alen Stevanović nije bio u sastavu crno-belih zbog "sitne povrede" i po rečima Nikolića biće spreman za "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom.

Trener Borca Mladen Dodić rekao je da je razočaran porazom od Partizana i prekidu trijumfalnog niza, ali je protivniku čestitao na "zasluženoj pobedi".

"Na svoju žalost nismo uspeli da nastavimo seriju, ali mogu da budem zadovoljan kako smo igrali drugo poluvreme, iako je Partizan i tada imao šanse. U prvom smo bili u grču, primili jeftin prvi gol, a o drugom ne bih želeo da govorim. Partizan je zasluženo pobedio, posebno zbog prvog poluvremena u kom je stvorio mnogo šansi, 2:0 je bila velika prednost", rekao je Dodić.

On je naveo da mu drugo poluvreme "daje optimizam" i da će Borac bodove tražiti protiv drugih ekipa jer je Partizan "najjači rival njegove ekipe u prolećnom delu sezone".

Partizan će u sledećem kolu gostovati Crvenoj zvezdi, dok će Borac dočekati Vojvodinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво