Anderleht šokirao Zenit, APOEL izbacio Atletik Bilbao

Fudbaleri Rome, Ajaksa, Bešiktaša, APOEL-a i Anderlehta plasirali su se u osminu finala Lige Evrope.

Roma je na svom terenu izgubila od Viljareala sa 0:1 u revanš-meču šesnaestine finala Lige Evrope, ali su prošli dalje zahvaljujući ubedljivoj pobedi u prvom meču. "Đalorosi" su u prvom meču slavili rezultat 4:0.

Jedini gol na meču u Rimu postigao je Rafael Bore u 16. minutu.

Fudbaleri Ajaksa pobedili su na svom terenu Legiju sa 1:0, i taj jedan gol im je bio dovoljan za plasman u osminu finala. U prvom meču je bilo 0:0. Strelac pobedonosnog gola bio je Nik Firgever, u 49. minutu.

Ruski Zenit je slavio sa 3:1 protiv Anderlehta, ali mu taj trijumf nije bio dovoljan za prolaz dalje. Anderleht je u prvom meču pobedio sa 2:0.

Zenit je bio blizu plasmana u osminu finala, pošto je vodio sa 3:0 sve do 90. minuta, ali je tada Isak Telin pogodio gol i odveo Anderleht dalje.

U osminu finala plasirao se i Bešiktaš, koji je u Istanbulu pobedio Hapoel Ber Ševu sa 2:1. Turska ekipa je slavila i u prvom meču, a rezultat je bio 3:1.

APOEL je sa 2:0 pobedio Atletik Bilbao, pa se posle poraza od 3:2 u prvom meču plasirao među 16 najboljih ekipa u Ligi Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи