Читај ми!

Zvezda i Zenit potpisali ugovor o saradnji

Predsednici fudbalskih klubova Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Peterburga potpisali su u Beogradu sporazum o saradnji, prema kome će sarađivati na svim aspektima pripreme, organizacije i održavanja takmičenja.

Sporazum su potpisali predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i predsednik Zenita Aleksandar Đukov, koji je ujedno i generalni direktor kompanije Gasprom njeft.

"Dokumentom je predviđeno da Zenit i Crvena zvezda aktivno sarađuju na svim aspektima pripreme, organizacije i održavanja fudbalskih takmičenja, uključujući sportska, komercijalna, tehnička, i pravna pitanja, kao i razmenu znanja i iskustava na polju razvoja kapaciteta za trening i usavršavanja profesionalnih fudbalera i omladinaca", navodi se u saopštenju Zvezde.

Klubovi su se ovako dogovorili i o zajedničkom nastupu prilikom saradnje sa fudbalskim školama, akademijama i predstavnicima fudbalera, kao i pri rešavanju pitanja povezanih sa transferima igrača.

"Radi što uspešnijeg sprovođenja ovog Sporazuma, FK Crvena zvezda i FK Zenit organizovaće zajedničke sastanke i konsultacije na svim nivoima, a biće formirane i zajedničke radne grupe i komisije čiji će zadatak biti priprema i potpisivanje daljih sporazuma i ugovora dva kluba. Takođe, predviđeno je i organizovanje prijateljskih utakmica, kao i humanitarnih turnira", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво