Читај ми!

I pita sa mesom na tiketu za klađenje

Rezervni golman engleskog fudbalskog petoligaša Saton junajteda Vejn Šo odbacio je spekulacije da je prekršio pravila o klađenju Fudbalskog saveza Engleske kada je tokom utakmice sa Arsenalom u FA kupu pojeo pitu. Saton je sinoć na svom terenu izgubio od Arsenala sa 0:2, a korpulentni Šo je snimljen kako za vreme drugog poluvremena na klupi svog tima – jede pitu.

Trener Satona Pol Dosvel je pre toga izvršio sve tri izmene i korpulentni Šo više nije mogao da uđe u igru, pa je skoknuo do klupskog restorana po pitu sa mesom, da malo prezalogaji.

Sve to je zainteresovalo navijače kluba, pa i medije koji su prenosili utakmicu, a na kraju i celokupnu javnost, jer se pojavila informacija o čudnovatom klađenju.

Jedna kladionica je pre utakmice ponudila kvotu na to da će Šo, koji je težak 130 kilograma, pojesti pitu uživo u programu, a Saton je pod lupom, pošto je taj rezervni golman priznao da je pre utakmice saznao za kvotu.

Trener Pol Dosvel je britanskim medijima rekao da postupak rezervog golmana nije prikazao klub u najboljem svetlu.

"Par momaka me je pre utakmice pitalo o kvoti 8-1 za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam ništa jeo ceo dan i da bih možda mogao kasnije nešto da pojedem. Posle toga sam video kvotu i hteo da se malo našalim. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2", rekao je Šo za Independet.

U britanskim medijima se vodi polemika da li je Šo prekršio pravila FA o klađenju, ali je on rekao da ni on ni njegovi saigrači nisu uplatili novac.

"Mislim da je nekoliko ljudi uplatilo, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i nekoliko navijača uplatili novac, ali to je bila samo šala zbog njih", rekao je Šo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво