Читај ми!

Muslin: Pratimo formu igrača, spisak za Gruziju 9. marta

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da on i njegovi saradnici pomno prate u kakvoj su formi srpski fudbaleri. Najavio je da će spisak igrača na koje računa za kvalifikacionu utakmicu protiv Gruzije biti objavljen 9. marta.

"Sutra odlazim u Francusku kako bih obnovio profi licencu, a u isto vreme ću iskoristiti priliku da pogledam nekoliko utakmica u kojima će akteri biti naši igrači", rekao je Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao da će potom ići u Belgiju kako bi gledao mečeve Anderlehta, za koji nastupaju Ivan Obradović i Uroš Spajić, i Genta, za koji igra Stefan Mitrović.

Muslin je dodao da ima saradnike širom Evrope, i da oni prate ostale reprezentativce.

"I moji saradnici su prisutni na mnogim stadionima, tako je Goran Đorović minulog vikenda posmatrao susret Selta - Osasuna, odnosno Braga – Benfika, Zoran Filipović je ispratio formu Lazara Markovića, a uskoro ide u Tursku kako bi gledao Jagoša Vukovića u dresu Konje. Pred nama je mnogo aktivnosti, želja nam je da se uverimo u trenutno stanje svakog igrača, a spisak za Gruziju objaviću 9. marta", rekao je Muslin.

Za utakmicu sa Gruzijom u petom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, selektor neće moći da računa na Matiju Nastasića i Aleksandra Kataija zbog parnih kartona, ali su svi ostali u konkurenciji.

Srbija je posle četiri utakmice druga u Grupi D, sa osam bodova – dva manje od vodeće Irske i dva više od trećeplasiranog Velsa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво