Читај ми!

Suspendovan stadion na Banjici

Direktor Superlige Vladimir Bulatović suspendovao je stadion Fudbalskog kluba Rad zbog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, i zbog vređanja igrača na rasnoj osnovi na utakmici sa Partizanom u nedelju – saopšteno je na sajtu tog takmičenja.

Kako se navodi, Bulatović je doneo odluku na osnovu Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije.

"Na osnovu izveštaja službenih lica sa utakmice 22. kola Superlige Srbije, odigrane 19. 2. 2017. godine između FK Rad i FK Partizan u Beogradu, na stadionu FK Rad, zbog nedoličnog ponašanja navijača FK Rad i vređanja igrača na rasnoj osnovi, direktor Superlige Srbije suspendovao je stadion – igralište FK Rad do donošenja konačne odluke disciplinskih organa Fudbalskog saveza Srbije", navodi se u odluci.

Istovremeno, podneta je disiplinska prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv Fudbalskog kluba Rad i svih pojedinaca koji su učestvovali u incidentu kada je vređan fudbaler Partizana Brazilac Everton.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи