Читај ми!

Olimpijakos pristao, Milivojević ide u Palas

Srpski reprezentativac Luka Milivojević na putu je da postane novi fudbaler Kristal palasa, jer je Olimpijakos dao zeleno svetlo za transfer vredan 15 miliona evra.

Grčki Sport fm prenosi da je uprava kluba iz Pireja prihvatila ponudu engleskog premijerligaša za najboljeg fudbalera ove sezone i da će se sav posao završiti u narednih nekoliko dana.

Kristal palas je pojačao ponudu posle najave menadžera Hala Marka Silve da želi Milivojevića po svaku cenu, pobedivši u konkurenciji još i Lester.

Šestostruki uzastopni prvak Grčke doveo je 25-godišnjeg vezistu 2014. iz Anderlehta za 2,3 miliona evra, što se pokazalo kao veoma dobar potez jer je Milivojević kasnije zavredeo i kapitensku traku, ali je i klub zaradio čak 6,5 puta više na transferu.

Olimpijakos je kao njegovu zamenu već označio Pajtima Kasamija, koga će vratiti sa pozajmice iz engleskog drugoligaša Notingem foresta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво