Читај ми!

Inter planira velike transfere, Verati prva želja

Fudbalski klub Inter planira na leto veliku potrošnju na transfere, a najveća želja je dovođenje Marka Veratija, preneli su italijanski mediji. Interu na kraju ove sezone ističe zabrana transfera zbog ograničenja finansijskog fer-pleja, a kineski vlasnici žele da ulože veliki novac u ekipu tokom letnjeg prelaznog roka.

Verati je velika želja kluba u veznom redu, a njegova otkupna cena je oko 80 miliona evra. Veći problem od novca su interesovanja drugih klubova, pošto je italijanski reprezentativac na meti Real Madrida, Juventusa i minhenskog Bajerna.

Takođe, Inter razmatra dovođenje Lukasa Bilje iz Lacija, kao i Lorenca Pelegrinija iz Sasuola, ali je njegov transfer manje izvestan jer Roma ima pravo preče kupovine.

Prvi izbor u odbrani biće brazilski štoper Markinjos iz Pari Sen Žermena, a želje su još Kostas Manolas iz Rome i Stefan de Fraj iz Lacija.

Kada je reč o napadačima, Inter će pokušati da angažuje Federika Bernardeskija iz Fiorentine, koja će za trasnfer verovatno tražiti između 40 i 50 miliona evra.

Alternativa za Bernardeskija je krilni napadač Sasuola Domeniko Berardi, ali i kod njega u ugovoru postoji klauzula o prečoj kupovini, čiji je vlasnik Juventus.

Skauti Intera duže vreme prate napadača Arsenala Aleksisa Sančeza, kao i Džeksona Martineza, koji nastupa u Kini za ekipu Đangsu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво