Pobeda Bajera, remi Majnca i Kelna

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su na svom terenu Hertu sa 3:1, dok su Majnc i Keln igrali nerešeno bez golova u utakmicama 17. kola nemačke Bundeslige.

Bajer je do pobede pred svojim navijačima došao pre svega zahvaljujući dvostrukom strelcu Hakanu Čalhanogluu.

"Farmaceuti" su poveli golom Omera Topraka u 12. minutu, da bi Čalhanoglu u 36. udvostručio prednost.

Herta je do poluvremena uspela da odgovori, pa je preko Valentina Stekera u 44. minutu smanjila zaostatak, ali Bajer je u drugom delu u potpunosti nadigrao rivala i pitanje pobednika rešio u 88. minutu drugim golom Čalhanoglua.

U poslednjoj utakmici 17. kola Majnc i Keln odigrali su nerešeno bez golova. Oba tima imala su po nekoliko prilika, ali do promene rezultata nije došlo.

Herta je peta na tabeli Bundeslige sa 30 bodova, Keln je nakon četvrtog uzastopnog remija zadržao šesto mesto sa 26 bodova, dok je Bajer sedmi sa dva manje, a Majnc 11. sa 21.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара