Читај ми!

Sevilja nadigrala Osasunu, remi na San Mamesu

Fudbaleri Sevilje pobedili su na gostujućem terenu Osasunu sa 4:3, u utakmici 19. kola španskog prvenstva i zadržali drugo mesto na tabeli. Bilbao i madridski Atletiko odigrali nerešeno 2:2. Barsa silna protiv Eibara - 4:0.

Osasuna je povela u 15. minutu golom Serhija Leona, a posle toga tri gola postigao je fudbaler Sevilje Ibora. On je prvo izjednačio u 43. minutu, a autogolom u 63. minutu doneo je novo vođstvo Osasuni. Dva minuta kasnije on je postigao svoj treći gol na utakmici kojim je izjednačio na 2:2.

Sevilja je povela u 80. minutu preko Frana Vaskesa, a pobedu je obezbedio Pablo Sarabija u drugom minutu nadoknade vremena. Konačan rezultat postavio je Kenan Kodro minut kasnije.

Sevilja je ostvarila petu uzastopnu pobedu, druga je na tabeli sa 42 boda i ima bod manje i utakmicu više od prvoplasiranog Real Madrida. Osasuna je pretrpela 12. prvenstveni poraz i sa samo jednom pobedom zauzima poslednje mesto na tabeli sa devet bodova.

Atletik Bilbao i Atletiko Madrid su odigrali nerešeno 2:2 na San Mamesu.

Madriđani su do prednosti stigli u trećem minutu pogotkom Kokea na asistenciju Felipea Luisa, da bi izjednačenje Atletik Bilbau u 42. doneo Injigo Lekue.

Bilbao je u 56. minutu stigao do preokreta, a strelac je bio Oskar De Markos, ali je Atletiko Madrid uspeo da izbegne poraz prelepim golom Antoana Grizmana u 80. minutu.

Atletiko je četvrti u Primeri sa 35 bodova, dok je Atletik Bilbao sedmi sa 29. 

Betis i Sporting iz Hihona su odigrali bez golova 0:0, dok je Real Sosijedad savladao Seltu sa 1:0, golom Huanmija.

Fudbaleri Barselone su, sasvim očekivano, pobedili na gostovanju Eibar sa 4:0 u poslednjoj utakmici 19. kola španske Primere.

Barselona je do prednosti stigla u 31. minutu pogotkom Denisa Suaresa, da bi Lionel Mesi u 50. povisio na 2:0, a Urugvajac je novim golom u 68. minutu doveo Katalonce do tri gola prednosti.

Brazilac Nejmar je u 91. minutu posle odličnog napada postavio konačan rezultat i ujedno postigao prvi gol u prvenstvu posle tri i po meseca.

Katalonci su ovom pobedom zadržali priključak za vodećim ekipama Primere i sada na trećem mestu imaju 41 bod, dva manje od lidera Real Madrida, ali i utakmicu više, i jedan manje od Sevilje, dok je Eibar 10. sa 26 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво