Enrike: Četiri kluba mogu do titule

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da su četiri ekipe u igri za osvajanje titule u Španiji i istakao da bi bilo glupo otpisati bilo koju od njih.

Real Madrid je prvi na tabeli Primere sa 40 bodova, odnosno ima bod više od drugoplasirane Sevilje uz meč manje. Barselona je na trećem mestu sa 38 bodova, dok je Atletiko Madrid četvrti sa 34.

Katalonski tim je prošlog vikenda slavio protiv Las Palmasa, dok je Real izgubio od Sevilje.

"Bio je to dobar vikend za nas. Osvojili smo tri boda i uradili sve što je do nas kako bismo nastavili da vršimo pritisak na timove koji su ispred nas na tabeli. Naravno, uvek je lepo kada timovi ispred vas izgube", rekao je Enrike za španske medije.

"Tek smo na pola sezone. Četiri prvoplasirane ekipe su kandidati za titulu. Bilo bi glupo otpisati neku od njih", dodao je Enrike.

Barselona od 21 sat igra protiv Real Sosijedada meč u Kupu kralja, a u nedelju je očekuje duel protiv Eibara u Primeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи