Gabrijel Hesus i konačno u Sitiju

Fudbalski klub Mančester siti završio je posao oko transfera napadača Palmeirasa Gabrijela Hesusa, preneli su britanski mediji.

Gabrijel Hesus je tokom letnjeg prelaznog roka postigao dogovor sa upravom Sitija o transferu, ali je ostao u Palmeirasu, pre nego što je posao završen u zimskom prelaznom roku.

Uprava Sitija završila je potrebnu dokumentaciju što znači da bi 19-godišnji napadač mogao da debituje već u subotu u utakmici protiv Totenhema u Premijer ligi.

Gabrijel je postigao 28 golova u 85 utakmica za Palmeiras, a za reprezentaciju Brazila postigao je pet golova u šest utakmica i osvojio zlatnu medalju na Igrama u Riju prošlog leta.

"Želim da osvajam trofeje u Mančester sitiju. To je klub koji se u svakom takmičenju bori za titulu i to je za mene bio važan faktor, kao i trener Pep Gvardola, ali i ekipa", rekao je Gabrijel Hesus za klupski sajt.

Hesus će u Sitiju nositi dres sa brojem 33. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи