Junajted pristao da proda Depaja Lionu

Fudbalski klub Mančester junajted pristao je da proda Memfisa Depaja francuskom Lionu, prenose britanski mediji.

Holandski fudbaler je na Old Traford stigao u leto 2015. godine iz PSV-a, a Junajted je tada za njegov transfer izdvojio oko 25 miliona funti.

Premijerligaš je, kako navodi Bi-Bi-Si, pristao da proda Depaja za oko 16 miliona funti, a ta cifra uz bonuse može da naraste do 21,7 miliona.

Memfis Depaj je za Junajted odigrao 53 utakmice i postigao sedam golova.

On je ove sezone odigrao osam utakmica.

Lion je trenutno četvrti na tabeli francuske lige sa 11 bodova zaostatka za vodećim Monakom, a osam bodova manje od Pari Sen Žermena koji je na trećem mestu, mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи