Terzić: Partizanu želim da CAS ukine suspenziju

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da ne razume zašto su iz Partizana ljutito reagovali na njegove reči kako su zbog greške u administraciji dobili suspenziju Uefe i poručio da ne želi da naruši korektne odnose između dva kluba.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je na Terzićeve reči da su ljudi iz Partizana sami krivi zbog eliminacije iz Evrope izjavom da je direktor crveno-belih opsednut večitim rivalom i da se snaga klubova videla u prvom međusobnom duelu ove sezone u Humskoj (1:0).

"Ne razumem zašto se ljute u Partizanu. Sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga, pa su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu Uefinog monitoringa nisu ga imali zbog njihove takve odluke i zbog toga su suspendovani, znači ne zbog nedostatka novca, vec zbog administrativne greške. To su oni rekli, a ne ja", rekao je Terzić.

On je dodao da mu je žao što je večiti rival zadobio suspenziju i da se nada da će takva odluka biti preinačena odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

"Ne razumem zašto se na mene ljute. Meni je žao što su izbačeni iz Uefinih takmičenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvažiti njihovu žalbu, ali su se sami bez potrebe upetljali u problem", rekao je Terzić i naglasio da sa rukovodstvom Partizana ima korektan odnos.

"Kao što i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima i trudićemo se da te odnose podižemo na još viši nivo, a sve u cilju razvoja srpskog sporta", zaključio je direktor Zvezde.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво