Читај ми!

Kjelini: Pogba je fudbalski Bolt

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini priznao je da njegovoj ekipi nedostaje Pol Pogba, kojeg je nazvao fudbalskim Lebronom Džejmsom i Juseinom Boltom.

Juventus je prošlog vikenda izgubio od Fiorentine, prvi je na tabeli Serije A, ali ima samo bod više od drugoplasirane Rome.

Kjelini je rekao da je veliku razliku u odnosu na tim iz prošle sezone predstavlja nedostatak Pogbe, koji je prošlog leta iz Juventusa prešao u Mančester junajted za rekordnih 100 miliona evra.

"Prošle sezone smo u veznom redu imali Pogbu, igrača koji je fudbalski Lebron Džejms, fudbalski Jusein Bolt," rekao je Kjelini za Skaj Italija.

"Prošle sezone nam je Pogba omogućio da igramo na određeni način, ali on više nije s nama i morali smo da napravimo neke promene. (Trener Masimilijano) Alegri radi na tome da pronađe rešenje... Dozvoljavamo previše prilika, Đanluiđi Bufon prošle sezone nije ni zaprljao rukavice", dodao je on.

Pogba je od početka sezone odigrao 20 utakmica u Premijer ligi i postigao je četiri gola.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи