Читај ми!

Roben produžio ugovor sa "Bavarcima"

Holandski fudbaler Arjen Roben produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do 2018. godine i tako krenuo stopama Franka Riberija koji je to uradio pre dva meseca.

Robenu je prethodna saradnja isticala na kraju ove sezone, ali je odlučio da dres bavarskog giganta nosi bar do svoje 34. godine i čini sa Francuzem sjajan tandem - popularni "Roberi".

"Srećan sam što sam potpisao novu saradnju sa Bajernom. Minhen je za porodicu i mene druga kuća, a Bajern najbolji klub na svetu. Želim da osvojim što je više moguće titula", rekao je Roben za klupski sajt.

Roben je u Bajern došao iz madridskog Reala 2009. godine i ukupno osvojio 15 trofeja, uključujući pet titula u Bundesligi i Ligu šampiona.

Upravo je sjajni krilni napadač bio najzaslužniji za poslednju Bajernovu titulu prvaka Evrope, kada je 2013. godine u finalu protiv Borusije iz Dortmunda postigao gol za 2:1 u samom finišu. Tokom karijere igrao je za Groningen, PSV iz Ajdhovena i Čelsi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи