Читај ми!

Zidanu teško pao poraz od Sevilje

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je teško podneo poraz od Sevilje, ali da takav rezultat neće uticati na njegove fudbalere. Real je zabeležio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedelju uveče kao gost izgubio od Sevilje sa 2:1 pogotkom Stevana Jovetića u sudijskoj nadoknadi.

"Teško sam podneo ovaj poraz. Imali smo utakmicu u svojim rukama i ovo je baš težak poraz. Ipak, motivisani smo da nastavimo dalje, iako znamo da će biti teško do kraja sezone", rekao je Zidan španskim medijima.

Real je zabeležio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedelju uveče kao gost izgubio od Sevilje sa 2:1.

Zidanov tim je vodio golom Kristijana Ronalda iz penala u 67. minutu, ali je Sevilja preokrenula autogolom Serhija Ramosa u 85. i pogotkom Stevana Jovetića u sudijskoj nadoknadi.

Francuski stručnjak je naveo da je bilo teško sedeti u svlačionici posle utakmice, ali da je igračima posebno neprijatno jer su poraženi prvi put posle 40 utakmica.
Zidan je pohvalno govorio o Sevilji.

"Sevilja je pokazala da može da se bori i za trofej u Primeri. To je tim koji igra dobar fudbal, koji se bori i igra punim kapacitetom", kazao je Zidan.

Sevilja se pobedom približila vodećem Realu na samo jedan bod na tabeli španskog fudbalskog prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво