Читај ми!

Ibrahimović: Uživam da dokazujem kritičarima da greše

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao da je želeo da igra u Premijer ligi kako bi dokazao kritičarima da greše. Ibrahimović je u julu kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena prešao u Mančester junajted i do sada je na 27 utakmica postigao 17 golova.

"Svake godine su me zvali klubovi iz Premijer lige, ali želeo sam da dođem tek kada su svi mislili da sam gotov. Rekli su da to neće biti moguće, ali uvek ih nateram da pojedu svoje reči", rekao je Ibrahimović, preneo je Bi-Bi-Si.

Ibrahimović je prošle godine postigao 50 golova, samo jedan manje od Lionela Mesija iz Barselone. On bi bio izjednačen sa Argentincem da mu je priznat gol u utakmici protiv Midlsbroa, koju je njegova ekipa dobila sa 2:1, u subotu 31. decembra.

"Kritike mi daju mnogo snage. Kritičari su plaćeni da govore gluposti. Mene plaćaju da igram i uživam u tome", naveo je 35-godišnji Ibrahimović.

Fudbaleri Mančester junajteda igraju večeras u Londonu protiv Vest Hema, utakmicu 20. kola Premijer lige. Junajted će pokušati da ostvari šestu uzastopnu pobedu i zadrži priključak za vodećima. Ekipa Žozea Morinja je šesta na tabeli sa 36 bodova, a Totenhem i Mančester siti na četvrtom i petom mestu imaju po tri boda više.

Prvi je Čelsi sa 49 bodova, Liverpul ima šest bodova manje, a Arsenal je treći sa 40 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво