Bredli: Nije trebalo da dobijem otkaz u Svonsiju

Američki trener Bob Bredli rekao je da je Svonsi napravio veliku grešku pošto ga je otpustio posle samo 85 dana i 11 utakmica.

Svonsi je u ponedeljak izgubio na svom terenu od Vest Hema sa 1:4, a posle toga uprava kluba otpustila je Bredlija.

Posle 18 kola Svonsi je pretposlednji na tabeli sa 12 bodova i nalazi se na četiri boda od Kristal Palasa koji je prvi iznad zone ispadanja.

"Mislim da to nije ispravna odluka. Verujem u svoj rad i sigurno da sam znao da dolazim u klub u teškoj situaciji i da je vreme odmicalo. U svim razgovorima smo se dogovarali oko poslova u januaru, znao sam da nova fudbalska ideja mora postepeno da se uvodi", rekao je Bredli za Toksport.

Bredli je na klupi Svonsija zamenio Frančeska Gvidolina 3. oktobra, a za to vreme ekipa je ostvarila dve pobede i dva puta odigrala nerešeno.

"Ono što nam je bilo potrebno više od svega je da radimo dovoljno dobro kako bismo imali osnovu... Razočaran sam u sebe, u kratak boravak, što to nisam mogao da ostvarim. Znao sam da ću morati da se dokazujem i razočaran sam što za kratko vreme to nisam uspeo da ostvarim, ali to je fudbal i ne tražim izgovore", naveo je Bredli.

Britanski mediji spekulišu da su glavni kandidati za posao trenera Svonsija bivši fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs i selektor Velsa Kris Kolman.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво