Читај ми!

Barselona rutinski protiv Osasune

Fudbaleri Barselone pobedili su kao gosti ekipu Osasune u okviru 15. kola španske "La lige" rezultatom 0:3 (0:0). Sosijedad produžio Valensijin niz bez pobede.

Barselona je stvarala odlične šanse ali nije uspela da postigne pogodak.

Domaćin se dobro držao i uspevao da odoli naletima katalonskog kluba sve do 59. minuta kada je Barselona uspela da sjajnom timskom akcijom probije otpor Osasune, strelac je bio Suarez. 

Ređale su se šanse Barselone i bilo pitanje vremena kadaće ponovo zatresti mrežu, to se dogodilo u 72. minutu kada je Mesi majstorijom savladao odličnog golmana Perez.

Argentinac je postavio i konačni rezultat u nadoknadi utakmice, svoju sjajnu solo akciju je uspeo da pretvori u još jedan pogodak.

Imala je Osasuna svoje šanse za pogodak, najveća je propuštena u 49. minutu pri rezultatu 0:0 kada je napadač domaćih Leon pogodio prečku.

Barselona je ovom pobedom zadržala drugu poziciju na tabeli i bar na kratko se približila Real Madridu na tri boda, dok je Osasuna poslednjeplasirana ekipa sa sedam osvojenih bodova.

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su na svom terenu Valensiju sa 3:2 . Real Sosijedad je tako upisao prvu pobedu posle dva kola i četvrti je na tabeli sa 26 bodova.

Valensija, na drugoj strani, već šesti meč u šampionatu Španije ne zna za pobedu, na 17. poziciji je sa 12 osvojenih bodova.

Dva gola za Sosijedand postigao je Vilijan Hose u drugom i 24. minutu, a strelac za pobednički tim bio je i Huanmi u 91. minutu. Sosijedad je mogao do još jednog pogotka, ali Karlos Vela nije uspeo da iskoristio jedanaesterac. Strelci za Valensiju bili su Danijel Pareho u u 36. i Zakaria Bakali u 93. minutu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво