"Zbunjeni" Skenderbeg pred novom kaznom Uefe

Predsednik albanskog kluba Skenderbeg rekao je da je "potpuno zbunjen" vestima da će Evropska fudbalska unija možda dodatno kazniti klub zbog nameštanja.

Skenderbeg je isključen iz Evrope na godinu dana, a predsednik disciplinske komisije Uefa Emilio Garsija rekao je da je suspenzija bila "preliminarna", kao i da se razmatraju "prave disciplinske mere".

"Uopšte nismo bili obavešteni o tome. Verovali smo da je naš slučaj zatvoren ovom suspenzijom", rekao je predsednik Skenderbega Ardijan Takaj.

Uefa je suspendovala Skenderbeg ove sezone na osnovu dokaza o neregularnim šablonima klađenja za četiri utakmice koje je klub igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evropa. Klub je optužen za nameštanje oko 50 prvenstvenih utakmica od 2011. godine.

"Naravno da nismo odobravali takvu odluku bez dokaza, ali smo i dalje mislili da je slučaj zatvoren ovom suspenzijom. Njihov posao je da istraže, ali bi trebalo da nam kažu to zvanično", rekao je Takaj.

Skenderbeg je trenutno drugi u prvenstvu Albanije i mogao bi da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво