PAOK, Gent, Osmanlispor i Viljareal u drugoj fazi Lige Evrope

Fudbaleri PAOK-a, Genta, Osmanlispora i Viljareala obezbedili su plasman u drugu fazu Lige Evrope, posle prvih mečeva u poslednjem, šestom kolu takmičenja po grupama.

PAOK je kod kuće pobedio Liberec sa 2:0 i tako se priključio Fjorentini u šesnaestini finala. Tim iz Firence je u gostima pobedio Karabag i takmičenje u Grupi J završio na prvom mestu sa 13 bodova. PAOK ima 10 bodova, a Karabag je ostao na sedam.

Gent je u gostima pobedio Konjaspor i, posle pobede Šahtjora nad Bragom, obezbedio plasman u drugu fazu. Belgijski tim je pobedio golom u 94. minutu, kada je Stefan Mitrović asistirao Kalifi Kulibaliju za gol.

Šahtjor ima 18 bodova u Grupi H, Gent osam, a Braga je ostala na šest. Konjaspor je prvu fazu završio sa jednim osvojenim bodom.

Najuzbudljivije je bilo u Grupi L, u kojoj je Osmanlispor imao sedam bodova, a Viljareal, Cirih i Steaua po šest, tako da je ovo kolo odlučivalo.

Osmanlispor je kod kuće pobedio Cirih sa 2:0, dok je Viljareal, takođe kod kuće, pobedio Steauu sa 2:1, i to golom Manuela Trigerosa u 88. minutu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи