Читај ми!

Ivica Tončev novi predsednik niškog Radničkog

Ivica Tončev izabran je za predsednika fudbalskog kluba Radnički iz Niša. On je za prvog čoveka kluba izabran jednoglasnom odlukom delegata na vanrednoj sednici Skupštine kluba. Na toj funkciji trebalo da ostane sedam godina, kako je propisano Statutom, piše portal Južne vesti.

Tončev je u svom prvom obraćanju naveo četiri cilja - da Radnički igra u Evropi, da izmiri dugove u naredne tri godine, da i rezultatski i organizaciono bude treći klub u Srbiji i da na Čairu rastu novi fudbalski asovi.

Funkcija generalnog sekretara zamenjena je funkcijom direktora kluba i nju će ubuduće obavljati, kako je Tončev rekao, njegov "dobar prijatelj" Rade Basta.

Ivica Tončev je već imao aktivnosti u srpskim fudbalskim klubovima. Početkom 2000-ih već je bio na čelu tima sa Čaira, a od novembra 2012. do avgusta 2015. godine bio je u Crvenoj zvezdi kao deo tima zaduženog za konsolidovanje beogradskog kluba.

On je dugogodišnji član SPS i trenutno je poslanik u Skupštini Srbije, a ranije je bio deo kabineta bivšeg premijera Ivice Dačiča.

Njegov rođeni brat Novica, takođe narodni poslanik SPS, predsednik je Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво