Fudbaler Šapekoensea ponovo hoda posle nesreće

Fudbaler Šapekoensea Alan Rušel, jedna od šest osoba koje su preživele tragični pad aviona pri letu ka Medeljinu, počeo je da hoda samo dve nedelje posle nesreće u kojoj je poginula 71 osoba.

Rušel je, uz malu pomoć lekara, napravio nekoliko koraka, uprkos tome što je prilikom pada aviona zadobio nekoliko preloma kostiju.

On je rekao da njegov oporavak teče u dobrom smeru i podignutim palcem gestikulirao da je sve u redu.

"Hvala svima na podršci, uskoro ću se vratiti u Brazil da nastavim oporavak", rekao je 27-godišnji fudbaler iz kolumbijske bolnice "Rionegru".

Rušel je prvi spaseni putnik iz srušenog aviona kojim je brazilski tim leteo u Medeljin na prvu utakmicu finala Kupa Sudamerikane protiv Atletiko nasionala.

On i još dvojica njegovih saigrača preživeli su nesreću, kao i jedan novinar i jedna članica avionske posade.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи