Читај ми!

Hodžson: Igrači nisu shvatali moje instrukcije

Bivši selektor Engleske Roj Hodžson rekao je da dok je radio u državnom timu, u pojedinim situacijama, fudbaleri nisu shvatali šta se od njih traži. Hodžson je podneo ostavku posle poraza Engleske od Islanda od 1:2, u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj ovog leta.

"Jedna od stvari koje sam naučio u poslednje dve godine je to što sam ih (igrače) precenio, u smislu da mogu da shvate šta tražim od njih. U poslednjih nekoliko godina u reprezentaciji smo snimali treninge i utakmice iz širokih uglova i održavali smo sastanke sa malim grupama igrača, sa golmanima i defanzivcima, sa vezistima i napadačima. Ponekad smo ih mešali. Prošli smo razne teme i terali smo ih da nam objasne šta od njih tražimo", rekao je Hodžson za britanske medije.

Hodžson je od 2012. do 2016. godine predvodio reprezentaciju Engleske, a trenirao je još između ostalih Malme, Inter, Blekburn, Grashopers, Ksamaks, Udineze, Fulam, Liverpul kao i reprezentacije Švajcarske, Finske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво