Lulić se izvinio zbog rasističkih komentara

Fudbaler Lacija Senad Lulić izvinio se zbog rasističkog komentara na račun igrača Rome Antonija Ridigera posle rimskog derbija.

Lulić je posle utakmice rekao da je Ridiger "pre dve godine prodavao čarape i kaiševe u Štutgartu", a da se sada ponaša kao fenomen.

Lulić je prvo odbio da prizna grešku, ali je danas na putem svog profila na Instagramu izneo javno izvinjenje.

"Hladne glave shvatam da sam na provokaciju uzvratio provokacijom. Dolazim iz države koja je iskusila tragedije izazvane etničkim predrasudama. Žao mi je što sam naseo na tenzije posle derbija i izrazio se da nespretan način", napisao je bosanskohercegovački fudbaler.

I pored tog izvinjenja, Luliću preti kazna Serije A.

Roma je u derbiju pobedila Lacio sa 2:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи