Zvezda: Slobodan ulaz na proslavi jesenje titule

Fudbalski klub Crvena Zvezda odlučio je da za utakmicu protiv niškog Radničkog u 20. kolu Superlige ulaz na stadion "Rajko Mitić" bude besplatan.

"Poslednja utakmica u 2016. godini koja će se igrati na stadionu Rajko Mitić biće duel između šampiona Srbije, Crvene Zvezde i Radničkog iz Niša. Ujedno, ovo će biti i meč na kojem će Crvena zvezda proslaviti jesenju titulu. Upravo iz ovih razloga, odlučeno je da kapije stadiona budu otvorene za sve navijače, kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni", navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Utakmica 20. kola Superlige igra se subotu 10. decembra od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво