Читај ми!

Novi trijumf Čukaričkog, Napredak prekinuo crnu seriju

Čukarički savladao Novi Pazar sa 2:0 i zabeležio novi trijumf. Fudbaleri Napretka posle poraza u prethodna dva kola od Zvezde (1:0) i Partizana (3:2), savladali su na svom terenu Metalac sa 1:0. Pobedu zabeležio i Voždovac. Rad i Radnički iz Niša podeleli bodove, kao i Spartak i Radnik.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na svom terenu Novi Pazar sa 2:0. Čukarički je tokom većeg dela prvog poluvremena imao inicijativu, dok je Novi Pazar čekao priliku iz kontranapada.

Čukarički je poveo golom Dragoljuba Srnića u 48. minutu. On je dobro šutirao sa ivice kaznenog prostora posle solo akcije s pola terena.

Aleksandar Đoković je 56. minutu propustio odličnu priliku da dovede Novi Pazar do izjednačenja, loše je reagovao posle dodavanja Envera Alivodića s desne strane i umesto da šutne, on se sapleo o loptu na petercu.

Čukarički je samo dva minuta kasnije mogao da udvostruči prednost, ali je snažan udarac Lukasa Pjasentina iz slobodnog udarca odbranio Mladen Živković.

Novi Pazar je od 75. minuta imao desetoricu igrača na terenu, pošto je Darko Micevski dobio drugi žuti karton zbog prekršaja nad Ognjenom Ožegovićem.

Čukarički je iskoristio brojčanu prednost na terenu i u 77. minutu postigao drugi gol, a strelac je posle dodavanja Jevtića bio Ožegović.

Beogradski tim je do kraja utakmice sačuvao prednost i ostvario treću pobedu u poslednje četiri utakmice.

Čukarički je 12. na tabeli sa 20 bodova, a Novi Pazar, koji je pretrpeo četvrti uzastopni poraz, zauzima 14. mesto sa 12 bodova.

Napredak je na svom terenu pobedio Metalac sa 1:0 i zadržao se u gornjem delu tabele. Jedini gol postigao je Dino Šarac u sedmom minutu.

Ekipa iz Kruševca je ostvarila 10. pobedu u prvenstvu i četvrta je na tabeli sa 34 boda. Metalac je pretrpeo drugi vezani poraz i zauzima 11. mesto sa 20 bodova.

Fudbaleri Rada odigrali su nerešeno 1:1 na svom terenu protiv Radničkog iz Niša. Gosti su poveli golom Milana Pavkova u 53. minutu iz penala, a bod "građevinarima" doneo je Milan Ćulum u 65. minutu.

Rad je vezao drugi remi i deveti je na tabeli sa 21 bodom, a Radnički, koji je remijem prekinuo niz od tri poraza, zauzima šesto mesto sa 28 bodova.

Voždovac je u Čačku pobedio Borac sa 2:1, dok su u Subotici Spartak i Radnik odigrali 1:1.

Rezultati 18. kola:
Borac – Voždovac 1:2 (Jovanović 76 – Dražić 60, 66) 
Čukarički – Novi Pazar 2:0 (D. Srnić 48, Ožegović 77)
Napredak – Metalac 1:0 (Šarac 7)
Rad – Radnički Niš 1:1 (Ćulum 65 – Pavkov 53. penal)
Spartak – Radnik 1:1 (Mudrinski 16 - Adamović 11)

Od 15.30 igraju:
Javor – Bačka

Od 18.00:
Vojvodina – Partizan

Četvrtak:
Crvena zvezda – Mladost Lučani (18 sati)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво