Читај ми!

U četvrtak žreb za EP mladih, Srbija u trećem šeširu

Žreb za Evropsko prvenstvo u Poljskoj za fudbalere do 21 godine održaće se u četvrtak, a reprezentacija Srbije nalazi se u trećem šeširu. Izvlačenje kuglica zakazano je za 18 sati u poljskom gradu Krakovu, u kojem će se naredne godine igrati finale turnira.

Domaća selekcija već je smeštena u Grupu A, dok su preostale reprezentacije svrstane na osnovu koeficijenta, pa su u prvom šeširu još Nemačka i Portugalija.

U drugom su Engleska, Španija i Danska, dok su u trećem šeširu Italija, Švedska, Češka, Srbija, Slovačka i Makedonija.

Reprezentacije će biti smeštene u tri grupe sa po četiri tima, a plasman u polufinale izboriće tri prvoplasirane ekipe i najbolja druga.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj održava se od 16. do 30. juna 2017. godine u Kjelceu, Lubinu, Gdinji, Bidgošću, Tišiju i u Krakovu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво