Читај ми!

Šest golova, crveni karton i pobeda Intera nad Fiorentinom

Fudbaleri Intera pobedili su u Milanu ekipu Fiorentine sa 4:2 u poslednjoj utakmici 14. kola Serije A. Remi Napolija i Sasuola.

Inter je upisao šestu pobedu od početka šampionata i sada je osmi na tabeli sa 21 bodom, dok je Fiorentina deveta sa bodom manje, ali i utakmicom manje.

Inter je odlično počeo utakmicu, pa je posle samo 19 minuta igre imao prednost od 3:0. Marcelo Brozović je počeo seriju golom sa oko 15 metara u trećem minutu. Samo šest minuta kasnije Antonio Kandreva je povećao na 2:0, a gol Fiorentine pogodio je i Mauro Ikardi u 19. minutu.

Fiorentina je u 37. minutu smanjila rezultat pogotkom Nikole Kalinića, ali je u sudijskoj nadoknadi vremena ostala bez Gonsala Rodrigesa koji je zaradio direktni crveni karton nakon starta nad Ikardijem.

Iako sa igračem manje, Fiorentina je igrala hrabro u nastavku utakmice, pa je u 62. minutu smanjila zaostatak na 3:2. Gol je postigao Josip Iličić posle kontranapada.

Ekipa iz Firence nakon tog gola imala je nekoliko prilika da izjednači i unese dodatnu neizvesnost, ali nije uspela u tome.

Pobedu Intera, koji je slabije odigrao drugo poluvreme, potvrdio je Ikardi u 91. minutu svojim 12. golom u Seriji A.

Inter u narednom kolu gostuje Napoliju, dok Fiorentina dočekuje Palermo.

Fudbaleri Napolija i Sasuola odigrali su nerešeno 1:1. Napoli je poveo sjajnim golom Lorenca Insinjea sa oko 25 metara u 42. minutu i tu prednost je čuvao sve do 82. minuta kada je izjednačenje i bod Sasuolu doneo Gregoar Defrel.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара