Baka trenira sa Seviljom, moguć povratak?

Fudbaler Milana Karlos Baka trenirao je sa svojim bivšim klubom Seviljom i tako podgrejao glasine oko povratka u Andaluziju.

Baka je zbog povrede u subotu propustio utakmicu između Milana i Empolija, ali je, umesto da gleda svoj tim, otputovao u Sevilju da posmatra duel sa Valensijom na "Sančez Pishuanu".

Kako prenosi Milan njuz, Baka je dobio dva slobodna dana od trenera Vičenca Montele, ali je danas odradio trening sa svojim nekadašnjim saigračima.

Dolazak kolumbijskog golgetera u Sevilju izazvao je veliku pompu, dok Baka u tome ne vidi ništa čudno i ističe da želi samo da se vidi sa starim prijateljima.

Lokalni mediji pišu da sportski direktor Sevilje Monči prati situaciju oko Karlosa Bake, koji nije u najboljim odnosima sa čelnicima milanskog kluba, i spekuliše se o njegovom odlasku u januaru.

Ovaj 30-godišnji fudbaler, koji se u potpunosti afirmisao u dresu Sevilje, ove sezone je postigao šest golova u Seriji A na 13 mečeva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара