Pobede Čelsija i Junajteda,poraz Arsenala

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija zabeležili su pobede protiv Hal sitija, odnosno Sanderlenda, dok je Arsenal izgubio na gostovanju u Stouku.

Aktuelni prvak Premijer lige Mančester junajted pobedio je na svom terenu Hal siti 4:3. Junajted je poveo već u trećem minutu golom Kristijana Ronalda, ali je 20 minuta kasnije izjednačio Danijel Kouzin. Junajted je pojačao ritam i ostvario prednost od tri gola - Majkla Kerika u 23. minutu, Kristijana Ronalda u 44. i Nemanje Vidića u 57. minutu. Gosti su uspeli da smanje preko Bernarda Mendija u 69. i Đovanija u 82. iz jedanaesterca, ali nisu imali snage za izjednačujući pogodak. Mančester je ovom pobedom popravio plasman na tabeli i sada je treći sa 21 bodom iz 10 utakmica, dok je Hal pokvario plasman i sada je sa bodom manje šesti.
Fudbaleri Čelsija ubedljivo su na "Stamford Bridžu" savladali Sanderlend 5:0. "Plavci" su poveli u 27. minutu golom Aleksa, Nikolas Anelka je postigao tri gola u 30, 45 i 53. minutu, a gol je postigao i Stiven Džerard u 51. minutu.
Čelsi je zadržao prvu poziciju na premijerligaškoj tabeli sa 26 bodova, dok Sanderelend zauzima 14. poziciju sa 13 bodova.
Fudbaleri Stouka su na svom terenu zabeležili važnu pobedu protiv Arsenala. Domaći su poveli u 11. minutu golom Rikarda Fulera, a pobedu je potvrdio Seji Olofinjana u 73. minutu. Gael Kliši je u četvrtom minutu sudijske nadoknade samo uspeo da ublaži poraz.
Fudbaleri Arsenala posle 11 utakmica osvojili su 20 bodova i zauzimaju četvrto mesto na tabeli, dok je Stouk 12. sa 13 bodova.
Midlzbro i Vest Hem odigrali su nerešeno 1:1. Gosti iz Londona poveli su u 21. minutu preko Hejdena Melinsa, a šest minuta pre kraja bod Midlzbrou doneo je Mido.
Portsmut je na svom terenu u poslednjem minutu utakmice izgubio od Vigana 2:1. Vigan je poveo u 45. minutu golom Amira Zakija iz jedanaesterca, dok je osam minuta pre kraja utakmice izjednačio Niko Kranjčar. Pobedu Viganu doneo je Emil Heski u drugom minutu sudijske nadoknade. Vigan posle ove pobede zauzima 16. mesto na tabeli sa 11 bodova, dok ekipa Portsmuta ima tri boda više i deveta je.
Vest Bromvič Albion i Blekburn su u Birmingemu odigrali nerešeno 2:2. Gosti su poveli golom Benija Mekartija u 13. minutu iz jedanaesterca. VBA je preokrenuo preko Romana Bednara u 56. i Išmaila Milera u 62. minutu, a bod Blekburnu u 90. minutu doneo je Kit Endrjus. Birmingemska ekipa nalazi se na 11. mestu sa 17, dok je Blekburn 13. sa 13 osvojenih bodova.
Everton je na svom terenu golom Luja Sahe u 87. minutu pobedio Fulam.
Ekipa iz Liverpula posle 11 utakmica zauzima sedmo mesto sa 15 bodova, dok je Fulam sa četiri boda manje na 15. mestu.
Čelsi - Sanderlend 5:0
Everton - Fulam 1:0
Mančester junajted - Hal siti 4:3
Midlsbro - Vest Hem 1:1
Portsmut - Vigan Athletic 1:2
Stouk siti - Arsenal 2:1
Vest Bromvič - Blekburn 2:2
Totenhem - Liverpul (18.30)
U nedelju igraju:
Bolton - Mančester siti
U ponedaljak igraju:
Njukasl - Aston Vila

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи